tooting 2

This project involves the refurbishment and extension of an Edwardian terraced house in Tooting, South-West London which has seen minor alterations since the original construction. 

The property current has a living room, dining room and small kitchen on the ground floor.  The first floor contains two bedrooms and a generous bathroom to the rear.  The property is out-dated for modern day living with the client requiring more generous living spaces and additional bedrooms for family. 

Our proposal is to reconfigure the internal spaces, extend the kitchen to the rear and a add a further two bedrooms by converting the loft.  The existing small kitchen will be replaced with a large kitchen-dining area by extending into the garden and side-return.  The living spaces will be reconfigured to add a utility room and cloakroom.  A new staircase will link the first floor to the new second floor which will house a double bedroom over the existing bathroom, as well as an additional large double bedroom with en-suite bathroom in the loft space.

The scheme is currently in the design stages with an aim to submit planning in spring 2018.